Εμπλακείτε

Πιστεύουμε στο να ενώνουμε τις κοινότητες σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο για να στηρίξουμε τις οικογένειες καθ' όλη τη διάρκεια της ιατρική περίθαλψη και φροντίδα.


Γίνε Εθελοντής

Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εκτιμούμε κάθε βοήθεια που μπορούμε να λάβουμε από τους τοπικούς εθελοντές. Οι εθελοντές μπορούν να αναλάβουν εργασίες όπως: προγραμματισμός εκδηλώσεων, συγκέντρωση κεφαλαίων και πόρων, εκτέλεση διαφόρων εργασιών εκ μέρους των οικογενειών ή απλά να είναι εκεί για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Ο καθένας μπορεί να γίνει εθελοντής και να αφιερώσει τόσο χρόνο όσο επιθυμεί, χωρίς περιορισμούς. Χαιρόμαστε να λάβουμε αιτήσεις από ενδιαφερόμενα μέρη απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

family photo

Συνεργαστείτε μαζί μας

Το όραμά μας μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με τη στήριξη των εταιρικών μας συνεργατών, οι οποίοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα του οργανισμού μας. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με εταίρους που μπορούν να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών μας, τα οποία στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας παιδιών και των οικογενειών τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας. Για να μάθετε περισσότερα ή/και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να γίνετε εταιρικός μας συνεργάτης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Οργανώστε μια φιλανθρωπική εκδήλωση

Ενθαρρύνουμε τις πρωτοβουλίες οργάνωσης φιλανθρωπικών εκδηλώσεων από εθελοντές ή οργανισμούς. Όταν συγκεντρώνετε κεφάλαια για το RMHC, βοηθάτε να παρέχετε περισσότερη άνεση, φροντίδα και πόρους στις οικογένειες όταν τα χρειάζονται περισσότερο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε οποιεσδήποτε ιδέες έχετε.

Μοιραστείτε την ιδέα σας μαζί μας

    captcha

    Καλάθι αγορών