Δημιουργούμε, εντοπίζουμε και υποστηρίζουμε προγράμματα που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την ευημερία των παιδιών και των οικογενειών τους. 

Πιστεύουμε ότι όταν μια οικογένεια είναι μαζί και ενωμένη, αντιμετωπίζει καλύτερα τις δυσκολίες και ότι καμία οικογένεια δεν πρέπει να αντιμετωπίζει μόνη της, την ιατρική κρίση του παιδιού της. Τα ακόλουθα είναι τα κύρια προγράμματα του RMHC:

Ronald McDonald House®
Ronald McDonald Family Room®
Ronald McDonald Care Mobile®

Ronald McDonald House® Λευκωσία

Το Σπίτι - Ronald McDonald House Λευκωσίας ολοκληρώθηκε το 2022 και βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’. Το Σπίτι φιλοξενεί οικογένειες παιδιών από όλη την Κύπρο των οποίων τα παιδιά νοσηλεύονται σε ιατρικές κλινικές στην πρωτεύουσα.

Many families travel far from home and spend several weeks or months to get treatment for their children – a long time to be away or to divide a family. And, for children facing a serious medical problems, nothing seems scarier than not having mom and dad close by for love and support. 

Το Ronald McDonald House® παρέχει ένα φιλόξενο χώρο που οι οικογένειες μπορούν να θεωρούν σπίτι τους, και να παραμένουν κοντά στο παιδί τους που νοσηλεύεται, χωρίς κόστος. Το Σπίτι μας δημιουργήθηκε με βάση την απλή ιδέα ότι τίποτα άλλο δεν πρέπει να έχει σημασία όταν μια οικογένεια είναι εστιασμένη στην υγεία του παιδιού της - πού μπορούν να διανυκτερεύσουν, από που θα πάρουν το επόμενο τους γεύμα ή πού θα ξεκουραστούν.

Κρατάμε τις Οικογένειες Μαζί

Οι οικογένειες είναι πιο δυνατές όταν είναι μαζί. Μένοντας στο Ronald McDonald House®, οι γονείς μπορούν να επικεντρωθούν στην υγεία του παιδιού τους, να επικοινωνούν καλύτερα με την ιατρική ομάδα του παιδιού τους και να ακολουθούν πιο εύκολα το πλάνο θεραπείας όταν χρειάζεται.

Το Σπίτι μας παράχει στις Οικογένειες τα εξής:

  • Ιδιωτικό υπνοδωμάτιο με τουαλέτα και ντους
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
  • Σαλονάκι με τηλεόραση
  • Παιδότοπο
  • Δωρεάν σπιτικά γεύματα
RMHC-House
Καλάθι αγορών