Κρατάμε Οικογένειες Μαζί: Μάθετε Πώς Μπορείτε να Συνεισφέρετε στο Έργο μας

Το RMHC® δημιουργήθηκε με έναν μεγάλο σκοπό: να βοηθά οικογένειες να παραμένουν μαζί, ενωμένες όταν το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Όταν ένα παιδί χρειάζεται νοσηλεία, ειδικά μακροχρόνια, η παραμονή των γονιών του στο πλευρό του δεν είναι απλά σημαντική· είναι ζωτική. Δυστυχώς, για πολλές οικογένειες αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, για οικονομικούς ή άλλους πρακτικούς λόγους.

Εμείς είμαστε εδώ για να τις βοηθήσουμε, δημιουργώντας και στηρίζοντας προγράμματα και πρωτοβουλίες που παρέχουν βοήθεια σε τέτοιες οικογένειες κοντά στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται τα παιδιά τους.

Όραμά μας… Περισσότερα Παιδικά Χαμόγελα!

Με τη δημιουργία παιδιατρικών κλινικών, όπως η κλινική για παιδιά με καρδιακές παθήσεις στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία, και ξενώνων όπως το Ronald McDonald House®, δίπλα σε μεγάλα νοσοκομεία, το RMHC Κύπρου διευκολύνει την πρόσβαση παιδιών στην καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη, και τους εξασφαλίζει τη σημαντικότερη συναισθηματική στήριξη: αυτήν της οικογένειάς τους.

Όλη αυτή η προσπάθεια βασίζεται εξολοκλήρου στις συνεισφορές ανθρώπων όπως εσάς, αλλά και οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως είναι τα εστιατόρια McDonald’s,.

Συνεχίστε να μας στηρίζετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

1. Εθελοντική Εργασία 

Χρειαζόμαστε.. αρκετή βοήθεια! 

Αν έχετε χρόνο και διάθεση, θα χαρούμε πολύ να σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να εργαστείτε εθελοντικά στο πλευρό μας, χωρίς καμία δέσμευση και για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε! Καλέστε μας στο 7000 3600.

2. Εταιρικές Συνεργασίες

Πολλές εταιρείες στηρίζουν ενεργά τα προγράμματά μας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την ευαισθησία τους και την επιθυμία τους να βοηθήσουν την τοπική τους κοινότητα και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η βοήθειά τους είναι ζωτική για τον οργανισμό μας όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και αναζητούμε συνεχώς νέες αντίστοιχες συνεργασίες.

Αν εργάζεστε σε έναν οργανισμό ή εταιρεία, θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να στηρίξετε το έργο μας! Επικοινωνήστε μέσω email: info@rmhc.org.cy

3.Eισφορές

Η προσφορά χρημάτων αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από τους σημαντικότερους τρόπους στήριξης του οργανισμού μας. Το ποσό που συνεισφέρει κανείς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία: ακόμη και μικρές δωρεές είναι πολύτιμες για μας και μας επιτρέπουν να διατηρούμε τους ξενώνες μας σε καλή κατάσταση, καθώς και να παρέχουμε δωρεάν φαγητό, στέγη και άλλες απαραίτητες παροχές σε οικογένειες παιδιών που νοσούν. 

Επιπλέον, διοργανώνουμε συνεχώς φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας.  Την 29η και 30η Απριλίου η θεατρική μας παράσταση «Τα Προξένια της Φοκλούς» στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, έχει σκοπό να διασκεδάσει το κοινό, αλλά και να συνδράμει στα προβλεπόμενα έξοδα λειτουργίας του Ξενώνα μας.  Για να κρατήσετε τη θέση σας καλέστε στο 7000 3600. 

Πέρα από αυτό,  έχετε και τη δυνατότητα να κάνετε και συνεισφορά στους κουμπαράδες που βρίσκονται στα ταμεία όλων των εστιατορίων McDonald’s™ στην Κύπρο.

Μια εξίσου απλή μέθοδος να προσφέρετε χρήματα είναι μέσω των οθόνων αυτοεξυπηρέτησης που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα εστιατόρια McDonald’s™ σε όλη την Κύπρο, αφού με μια απλή κίνηση έχετε την ευκαιρία να δωρίσετε €1, €2, ή €5 στο RMHC Κύπρου! 

Κάθε χαμόγελο που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο ενός παιδιού μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε!