‘Ενα Τεράστιο Ευχαριστώ στους Χορηγούς μας: Χωρίς τη Βοήθειά τους, Τίποτα δεν θα ήταν Εφικτό!

Κάθε φορά που μας λέει ευχαριστώ μια οικογένεια την οποία έχουμε βοηθήσει, αισθανόμαστε χαρά, αλλά και μια υποχρέωση: να θυμίζουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που μας κοιτούν με τόση ευγνωμοσύνη, πώς όσα κάναμε για αυτούς ήταν εφικτά επειδή εσείς, οι περήφανοι χορηγοί μας, είσαστε δίπλα μας.

Θα θέλαμε, λοιπόν, εμείς, οι άνθρωποι του Ronald McDonald’s House Charities®, να αφιερώσουμε μερικές σκέψεις σε αυτούς τους ανθρώπους, δίχως την έμπρακτη στήριξη των οποίων, τίποτε από όσα προσπαθούμε να κάνουμε δεν θα ήταν δυνατό. Με δωρεές χρημάτων, υλικών, χρόνου και κόπου, μας έχουν στηρίξει σε κάθε μας βήμα και συμμερίζονται τις αξίες και το όραμά μας: να βοηθούμε οικογένειες παιδιών που νοσούν να παραμείνουν ενωμένες κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. 

Υπερήφανοι Χορηγοί… σε μια Πολύτιμη Προσπάθεια

Σύντομα, ο πρώτος ξενώνας Ronald McDonald’s House ® Κύπρου θα είναι γεγονός. Στα δωμάτιά του, οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ» θα μπορούν να βρουν μια αξιοπρεπή και άνετη διαμονή, σπιτικό φαγητό και προπάντων, τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στις ανάγκες των παιδιών τους.

Οι δωρεές από εταιρείες, οργανισμούς και επιχειρήσεις της Κύπρου είναι μια τεράστια πηγή στήριξης για εμάς, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην κάλυψη των εξόδων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του ξενώνα.  

Το ελάχιστο, λοιπόν, που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δείξουμε με λίγα λόγια πόσο εκτιμούμε τη συνεισφορά τους.

Ιδρυτικός Εταίρος

Δεν μπορούμε παρά να αρχίσουμε με τον ιδρυτικό εταίρο των Ronald McDonald’s House Charities, τα εστιατόρια McDonald’s, που αποτελούν και τον κύριο οικονομικό μας υποστηρικτή, τόσο διεθνώς όσο και στην Κύπρο. Με συνεχείς οικονομικές εισφορές και διάφορες δράσεις, αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας πρωτοβουλία.

Εδώ: https://rmhc.org.cy/proud-sponsors/ μπορείτε να δείτε και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που με αγάπη στηρίζουν το ίδρυμα μας.

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας· αλλά και ευγνώμονες πού οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στο πλευρό μας.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται! Μπορείτε κι εσείς να συνδράμετε στην προσπάθειά μας, αλλάζοντας έτσι τη ζωή χιλιάδων οικογενειών, και επιδεικνύοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μας βοηθήσετε:

Επίσημος ιστότοπος: www.rmhc.org.cy

 email: info@rmhc.org.cy

Τηλ. επικοινωνίας: 7000 36 00